Gewenste profielen

Gewenst trainersprofiel senioren

Van de hoofdtrainer van CRV verwachten we dat hij deze visie/speelwijze ondersteunt. Uiteraard mag hij/zij de visie personaliseren met eigen nuances zolang de krachtlijnen gerespecteerd blijven. De hoofdtrainer moet binnen de  bovenstaande speelwijze duidelijk over kunnen brengen wat hij, in deze speelwijze van spelers, technische staf en trainers van het 2e elftal en oudste jeugdploegen verwacht. We evalueren de hoofdtrainer over 3 doelstellingen:

  1. Manier van werken en het respecteren van visie club
  2. Communicatie naar medewerkers en (jeugd)trainers van CRV en feedback aan sportief verantwoordelijke
  3. Het behalen van het beoogde resultaat

Gewenst spelersprofiel senioren

Samen met de louter sportieve doelstelling willen we in onze A kern zoveel mogelijk spelers uit onze gemeente en aangrenzende gemeentes. Deze doelstelling is al enkele jaren ingezet en werpt zijn vruchten af. CRV is een club die met haar activiteiten ook de “community” aanspreekt en ondersteunt en dit kan enkel indien de supporters en bij uitbreiding de inwoners van Vissenaken en onmiddellijke omgeving zich kunnen vereenzelvigen met de spelers waar voor ze supporteren.

Vanzelfsprekend in dit verhaal ook afhankelijk van het aantal spelers die door andere ploegen uit hogere reeksen weggehaald worden en van diezelfde spelers die dan op termijn zouden terugkeren naar CRV nadat ze daar een hogere opleiding genoten hebben.