Inschrijvingen 2021-2022

Start inschrijvingen

Inschrijven kan vanaf 1 mei voor zowel bestaande als nieuwe leden. Er geldt wel een voorrangsregel tot 22 mei voor bestaande leden.

Bestaande leden zullen een uitnodiging tot betalen van het lidgeld ontvangen via ons ClubCollect platform en moeten zich niet opnieuw registereren.

Als je je als huidig lid uitschrijft (in de maand april) en nadien toch bij CRV wil blijven kom je ook op de wachtlijst te staan en betaal je een extra registratie- of inschrijvingskost van € 20.

Online inschrijven

Alle nieuwe inschrijvingen gebeuren voortaan online in samenwerking met Club Collect. Klik op onderstaande logo om naar het inschrijvingsformulier te gaan.

Na de inschrijving zal er een email verstuurd worden, naar het opgegeven adres, om het inschrijvingsgeld te betalen. Zorg er dus voor dat alles correct ingevuld is. De keuze van de kledij en de maten moeten ook via dit formulier doorgegeven worden. Indien je liever de kledij past in de Macron Store Tienen maak je vooraf een afspraak en kan je dan ter plaatse ook bestellen. Let wel: je moet vooraf ingeschreven zijn en het lidgeld betaald hebben.

Lidgeld

Nieuwe leden

Voor nieuwe leden bedraagt het CRV lidgeld € 240 ( € 15.00 korting voor 2e kind – € 30 korting voor 3e kind).

Bestaande leden

Omwille van de Corona inactiviteit doen wij als club een inspanning om de bestaande leden te compenseren. Elke categorie zal z’n eigen tarief van lidgeld hebben en dit in verhouding van de inactiviteit t.o.v. het betaalde lidgeld van vorig seizoen.

  • Categoriën tot 2007 (geboren na 2007) : € 125 (*)
  • Categoriën vanaf 2007 (geboren voor 2008) : € 105 (*)
  • Community categorie (Reserven, G-sport, Wandelvoetbal) : € 65

Kledij voor nieuwe en bestaande leden wordt door jullie zelf besteld en betaald in de Macron Store.

In dit bedrag is inbegrepen :

  • Inschrijving + verzekering KBVB
  • Club attenties doorheen het jaar
  • 50% kostprijs op de clubkledij (bestaande leden)
  • 100% kostprijs op de clubkledij (nieuwe leden)
  • Clubkousen en gebruik wedstrijdkledij

Hoofdsponsors