Inschrijvingen 2021-2022

Bestaande leden

Bestaande leden krijgen een uitnodiging tot betalen van het lidgeld via ons ClubCollect platform en moeten zich niet opnieuw registreren.

Als je je als huidig lid uitschrijft (in de maand april) en nadien toch bij CRV wil blijven kom je ook op de wachtlijst te staan en betaal je een extra registratie- of inschrijvingskost van € 20.

Nieuwe leden

Stap 1: Aanmelden

Nieuwe leden melden zich in eerste instantie steeds aan via onze jeugdcoördinatoren. Zij bepalen dan in samenspraak met de trainers wanneer je een aantal keren kan meetrainen. Doorgaans is dit 3 of 4 trainingen.

Contactgegevens:

Stap 2: Online inschrijven club

Na positief advies van de jeugdcoördinatoren en in samenspraak met de trainer(s) kan er overgegaan worden tot inschrijving. Alle nieuwe inschrijvingen gebeuren online in samenwerking met Club Collect. Klik op onderstaande logo om naar het inschrijvingsformulier te gaan.

Na de inschrijving zal er een email verstuurd worden, naar het opgegeven adres, om het inschrijvingsgeld te betalen. Zorg er dus voor dat alles correct ingevuld is. De keuze van de kledij en de maten moeten ook via dit formulier doorgegeven worden. Indien je liever de kledij past in de Macron Store Tienen maak je vooraf een afspraak en kan je dan ter plaatse ook bestellen. Let wel: je moet vooraf ingeschreven zijn en het lidgeld betaald hebben.

Stap 3: Aansluiting Voetbal Vlaanderen

Na betalen van het CRV lidgeld, moet je nog overgaan tot aansluiting als lid bij Voetbal Vlaanderen. Als je niet aangesloten bent bij Voetbal Vlaanderen kan je geen wedstrijden spelen.

Je meldt je hiervoor aan bij Vera Hendrickx. De jeugdcoördinatoren en trainers weten wanneer zij aanwezig is op de club.

Belangrijk: breng je identiteitskaart of kids-id mee en zorg dat je de pincode kent

Ben je al lid van een voetbalclub?

  • Als je reeds aangesloten bent bij een andere club kan je online ontslag nemen vóór 30/04 via deze link.
  • Heb je geen ontslag genomen, dan moet je aan de clubverantwoordelijke van je vorige club vragen om je alsnog uit te schrijven via E-kickoff vóór je je kan aansluiten bij je nieuwe club. Je krijgt hiervan een bevestiging via Voetbal Vlaanderen.

Stap 4: Aanmelden Gimme

Onze club en jeugdtrainers werken met het Gimme platform om aanwezigheden te registreren en selecties voor de wedstrijden (of tornooien) mee te delen. Je zal via deze weg ook algemene info over geplande evenementen ontvangen.

Meer info via deze link.

Lidgeld

Nieuwe leden

Voor nieuwe leden bedraagt het CRV lidgeld € 240 ( € 15.00 korting voor 2e kind – € 30 korting voor 3e kind).

Bestaande leden

Omwille van de Corona inactiviteit doen wij als club een inspanning om de bestaande leden te compenseren. Elke categorie zal z’n eigen tarief van lidgeld hebben en dit in verhouding van de inactiviteit t.o.v. het betaalde lidgeld van vorig seizoen.

  • Categoriën tot 2007 (geboren na 2007) : € 125 (*)
  • Categoriën vanaf 2007 (geboren voor 2008) : € 105 (*)
  • Community categorie (Reserven, G-sport, Wandelvoetbal) : € 65

Kledij voor nieuwe en bestaande leden wordt door jullie zelf besteld en betaald in de Macron Store.

In dit bedrag is inbegrepen :

  • Aansluiting en verzekering Voetbal Vlaanderen
  • Club attenties doorheen het jaar
  • 50% kostprijs op de clubkledij (bestaande leden)
  • 100% kostprijs op de clubkledij (nieuwe leden)
  • Clubkousen en gebruik wedstrijdkledij

Hoofdsponsors