Inschrijvingen 2023-2024

Bestaande leden

Bestaande leden krijgen een uitnodiging tot betalen van het lidgeld via ons ClubCollect platform en moeten zich niet opnieuw registreren.

Als je je als huidig lid uitschrijft (in de maand april) en nadien toch bij CRV wil blijven kom je ook op de wachtlijst te staan en betaal je een extra registratie- of inschrijvingskost van € 20.

Nieuwe leden

Stap 1: Aanmelden

Nieuwe leden melden zich in eerste instantie steeds aan via onze jeugdcoördinatoren. Zij bepalen dan in samenspraak met de trainers wanneer je een aantal keren kan meetrainen. Doorgaans is dit 3 of 4 trainingen.

Contactgegevens:

Stap 2: Online inschrijven club

Na positief advies van de jeugdcoördinatoren en in samenspraak met de trainer(s) kan er overgegaan worden tot inschrijving. Alle nieuwe inschrijvingen gebeuren online in samenwerking met Club Collect.

Inschrijvingen voor nieuwe leden (pas actief vanaf 22 mei) via onderstaande link:

Na de inschrijving zal er een email verstuurd worden, naar het opgegeven adres, om het inschrijvingsgeld te betalen. Zorg er dus voor dat alles correct ingevuld is. De keuze van de kledij en de maten moeten ook via dit formulier doorgegeven worden. Indien je liever de kledij past in de Macron Store Tienen maak je vooraf een afspraak en kan je dan ter plaatse ook bestellen. Let wel: je moet vooraf ingeschreven zijn en het lidgeld betaald hebben.

Stap 3: Aansluiting Voetbal Vlaanderen

Na betalen van het CRV lidgeld, moet je nog overgaan tot aansluiting als lid bij Voetbal Vlaanderen. Als je niet aangesloten bent bij Voetbal Vlaanderen kan je geen wedstrijden spelen.

Je meldt je hiervoor aan bij Vera Hendrickx. De jeugdcoördinatoren en trainers weten wanneer zij aanwezig is op de club.

Belangrijk: breng je identiteitskaart of kids-id mee en zorg dat je de pincode kent

Ben je al lid van een voetbalclub?

 • Als je reeds aangesloten bent bij een andere club kan je online ontslag nemen vóór 30/04 via deze link.
 • Heb je geen ontslag genomen, dan moet je aan de clubverantwoordelijke van je vorige club vragen om je alsnog uit te schrijven via E-kickoff vóór je je kan aansluiten bij je nieuwe club. Je krijgt hiervan een bevestiging via Voetbal Vlaanderen.

Stap 4: Aanmelden Gimme

Onze club en jeugdtrainers werken met het Gimme platform om aanwezigheden te registreren en selecties voor de wedstrijden (of tornooien) mee te delen. Je zal via deze weg ook algemene info over geplande evenementen ontvangen.

Meer info via deze link.

Lidgeld

Het lidgeld voor nieuwe en bestaande leden bedraagt:

 • Jeugd en volwassenen: € 285
 • Reserven en ladies: € 195
 • G-sport en wandelvoetbal € 150
 • € 20,00 korting voor 2e kind – € 40,00 korting voor 3e kind

In dit bedrag is inbegrepen :

 • Aansluiting en verzekering Voetbal Vlaanderen
 • Club attenties doorheen het jaar
 • Kledijpakket van de club
 • Clubkousen en gebruik wedstrijdkledij (korte mouwen en thermisch bloesje)
 • Een persoonlijke bal voor ieder jeugdlid te gebruiken tijdens de trainingen

Kledij voor nieuwe en bestaande leden wordt door jullie zelf besteld in de Macron Store. Dit kan voortaan enkel op zaterdag van 10u tot 16u vanaf 13 mei 2023 en mits voorleggen van een betalingsbewijs van inschrijving.

Op de club zelf kan er niets gepast of besteld worden.

Let op: het CRV kledijpakket is verplicht voor alle leden.

Voor het kledijpakket hebben wij gekozen voor onze huidige lijn bestaande uit trainingsvest- en broek met
T-shirt en kousen. Andere clubkledij zoals hoodie, regenjas of polo kan eveneens besteld worden in de Macron Store aan 20% clubkorting.


Hoofdsponsors