Vissenaken is sterkst in wandelvoetbal

24/04/2018 | Archief

De wandelvoetbalploegen van SORT-Tienen en Crossing Vissenaken gaven elkaar rendez-vous en de uitslag was 10 – 5 in het voordeel van Vissenaken.

S-plus organiseerde een eerste vriendschappelijke wedstrijd ter promotie van het wandelvoetbal. Op het veld van Crossing Vissenaken gaven Crossing Vissenaken en SORT-Tienen elkaar partij. Uitslag: 10-5.
Gilbert Vandervelpen: “Crossing Vissenaken haalde  duidelijk  voordeel uit de wekelijkse trainingen op woensdagavond en zondagmorgen. Het spel ging vlot op en neer op het drassige veld. Naar het einde toe snakten beide teams naar een verfrissend drankje dat achteraf in de zogenaamde derde time kon genuttigd worden.”

S-Sport Tienen promoot met ere-burgemeester Marcel Logist en bewegingscoördinator Gilbert Vandervelpen het wandelvoetbal als sportactiviteit voor 55-plussers. Toekomstige wandelvoetballers  konden ermee kennismaken via deze wedstrijd. Er moeten ploegjes worden gevormd en het is ook zeer belangrijk om de specifieke reglementen te leren toepassen. De bestaande teams zullen daarom verder modelwedstrijden spelen.

(bron: Het Nieuwsblad)


Hoofdsponsors