CRV Community Club

Crossing Vissenaken wil niet langer alleen rond voetbal draaien, maar een ontmoetingscentrum zijn voor het hele dorp met al haar inwoners en verenigingen.

De club moet tegelijk toegankelijk worden voor iedereen. Zo is er naast ons Ladies elftal ook G-voetbal voor mensen met een mentale beperking en een CP-voetbalclub voor mensen met een motorisch probleem. Iedereen moet de kans krijgen om recreatief aan sport te doen.

De veteranen hebben een ploeg onder de naam Crossing Vets en ook het wandelvoetbal heeft zijn plaats gevonden binnen de club.

CRV wil er niet enkel meer zijn voor de voetballende jeugd, maar voor de hele gemeenschap. We willen een echte ‘COMMUNITY-CLUB’ worden en onze accommodatie, die overdag grotendeels leegstaat, ter beschikking stellen van de andere verenigingen uit het dorp. De wielertoeristen die zonder lokaal gevallen zijn vangen we op en voor wandelclubs zijn we al jaren een gekende stopplaats.

Ook de scholen plannen hier een interscholenkamp. Daarnaast zal ook de KLJ de mogelijkheid hebben om hier grotere activiteiten te organiseren.

Multimedia

Tijdens de ploegvoorstelling is het inmiddels traditie geworden om een CRV kortfilm van het afgelopen seizoen voor te stellen.
U kan deze filmpjes bekijken via onderstaande link.


Hoofdsponsors